top of page
Αναζήτηση

Χειροποίητα κοσμήματα από μητρικό γάλα

Έγινε ενημέρωση: 21 Απρ 2021


Στολίζουν το λαιμό τους οι θηλάζουσες μανούλες. Με το πέρασμα των χρόνων, όμως, όλα αυτά γίνονται αναμνήσεις, πόσο μάλλον η βρεφική ηλικία κατά την περίοδο του θηλασμού του μωρού σου, που θέλεις να κρατήσεις ζωντανή.

Τα οφέλη του μητρικού γάλακτος δημιουργούν τον άρρηκτο δεσμό ανάμεσα σε σένα και το βρέφος σου. Το εκπληκτικό όμως είναι ότι το μητρικό γάλα μπορεί να δημιουργήσει και ένα ξεχωριστό κόσμημα. Οι αναμνήσεις αυτές φέρνουν δάκρυα χαράς. Έτσι αυτα τα υπέροχα κοσμήματα σε εκπληκτικά σχέδια, κατασκευασμένα από τα επιδέξια χέρια της δημιουργού τους -Κατερίνας Βενιζέλου - θα κρατήσουν ζωντανή την πιο γλυκιά ανάμνηση από την περίοδο του θηλασμού. Το μοναδικό τους σχήμα και η απόχρωση του γαλακτερού λευκού, στολισμένα περιτεχνα με φύλλα χρυσού ή χαλκού, φυλακίζει για πάντα την πρώτη ύλη της διατροφής του μωρού σου.


Με την μυστική μέθοδο της αφυδάτωσης στο μητρικό γάλα και σε συνδυασμό με την ρητίνη , δημιουργείται το χειροποίητο αυτό κόσμημα το οποίο είναι ένα αναμνηστικό από τον πιο ισχυρό δεσμό με το μωρό σου. Η δοκιμασμένη μέθοδος , δικαιώνει το αποτέλεσμα το οποίο ξεπερνά κάθε προσδοκία. Οι αλυσίδες από σταθερά και ευγενικα για το δέρμα μέταλλα, στο μέγεθος που επιθυμεί η κάθε μαμά,τα διάφορα εντυπωσιακά αντικειμενα που στολίζουν κάποιες από τις αλυσίδες, κρατά ασφαλή το καθε μενταγιόν από μητρικό γάλα στο λαιμό σου. Αναδεικνύει την αίσθηση σου, ότι ώς μαμά, όσα χρόνια και αν περάσουν, η μυρωδιά του θηλασμού του μωρού σου μπορεί να μείνει αναλλοίωτη. Νοιώσε τα γλυκά συναισθήματα της μητρότητας, έχοντας φυλαγμένο πάντα πάνω στο λαιμό σου, αυτό το πολύτιμο συστατικό σε ένα και μόνο κολιέ.


Εάν δεν είσαι εσύ η τυχερή μαμά που θα το φορέσει τότε αποτελεί ιδανική λύση για όσες μαμάδες αναζητούν ένα δώρο για την θηλάζουσα κόρη του. Είναι ένα δώρο - κληρονομιά που θα δεχθεί με χαρά το ενήλικο πια παιδί σου από την μοναδική στιγμή με την μαμά του στα βρεφικά του χρόνια. Πόσες και πόσες μαμάδες δεν έχουν δεχθεί αναμνηστικά δώρα από τη δική τους μαμά! Φαντάσου την χαρά του δικου σου παιδιού να δέχεται ένα χειροποίητο κόσμημα από μητρικό γάλα που είχε γευτεί απο εσένα!



59 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page