top of page
Αναζήτηση

Χειροποίητες δημιουργίες

Έγινε ενημέρωση: 24 Απρ 2023


Κάθε χειροποίητη δημιουργία φτιάχνεται με πολλή αγάπη, έμπνευση και μεράκι. Η καθεμία έχει τη δική της ιστορία.

Γιατί λοιπόν να επενδύσετε στο χειροποίητο, είτε αυτό είναι κόσμημα, ή διακοσμητικό, ή προσωπικό είδος;

Γιατί είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε για να νιώθετε ξεχωριστοί.


Από συζητήσεις που έχω κάνει, πολλές αναφέρεστε στην τιμή του, κι εδώ έρχεται η απάντηση γιατί κοστίζει παραπάνω από ένα απλό δημιούργημα.

Σαν δημιουργός κοσμημάτων θα αναφερθώ πρώτα από όλα για το κόσμημα.


  1. Κάθε χειροποίητο κόσμημα κρύβει πίσω του μια Ιστορία. Αυτό σημαίνει πως φορώντας ένα χειροποίητο κόσμημα, είστε μέρος αυτής της ιστορίας γιατί ο κάθε καλλιτέχνης-δημιουργός, έχει έναν λόγο για τον σχεδιασμό των κοσμημάτων του.

  2. Αγοράζοντας ένα χειροποίητο είτε αυτό είναι κόσμημα είτε οποιαδήποτε άλλη προσωποποιημένη δημιουργία, γίνεσαι υποστηρικτής πραγματικών καλλιτεχνών. Σκέψου που πηγαίνουν τα χρήματα σου όταν αγοράζεις από μια μεγάλη εταιρία! Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού, πάει στο brand του προιόντος, παρά στο ίδιο το κόσμημα. Αγοράζοντας λοιπόν, ένα χειροποίητο, συνδέεσαι κατευθείαν με τον δημιουργό και έτσι στηρίζεις ένα πραγματικό πρόσωπο.



3. Τα χειροποίητα είναι μοναδικά, γιατί κανένα δεν βγαίνει ίδιο, καθώς και ότι οι δημιουργοί και οι τεχνίτες μπορούν να φτιάξουν μόνο ένα συγκεκριμένο αριθμό τεμαχίων. Για σένα αυτό σημαίνει πως το πιο πιθανόν είναι να έχεις μια περιορισμένη έκδοση που σου δίνει τη χαρά της αποκλειστικότητας. Ακόμα κι αν ο δημιουργός προσπαθήσει να φτιάξει ένα ίδιο ακριβώς το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει διαφορές. Είναι πρακτικά αδύνατον να βγουν εντελώς ίδια.

4. Το χειροποίητο είναι φτιαγμένο με αγάπη!

Αν επιλέξεις ένα χειροποίητο, επιλέγεις να υποστηρίξεις τον άνθρωπο που με πολύ κόπο και χρόνο, απεριόριστη αγάπη και πολύ μεράκι σχεδίασε και έφτιαξε τις δημιουργίες του.

5. Αξία ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ

Όταν λοιπόν αγοράζεις ένα χειροποίητο, θυμήσου πως έχεις στην κατοχή σου έναν θησαυρό, πως υποστηρίζεις κάτι μεγαλύτερο, κάτι ιδιαίτερο, το οποίο θα έχεις πάντα στη συλλογή σου.


Εάν λοιπόν βρεθείς στο μέλλον, να αναζητάς ιδέες δώρων και αντιμετωπίσεις το δίλημμα, "χειροποίητο" 'η "μαζικής παραγωγής" θυμήσου όλα αυτά που σου ανέφερα παραπάνω και κάνε τη σωστή επιλογή!

Μπορείς επίσης να επισκεφτείς τις παρακάτω σελίδες που παραθέτω, με χειροποίητες δημιουργίες!




58 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page